Primitivo sa zmenilo na Perfetto, prečítajte si o našej zmene!

0
Tvoj košík je momentálne prázdny

Ochutnajte paradajky na tisíc spôsobov

Milujete paradajkové omáčky? Tak ste na správnej adrese. Paradajky sú pravým pokladom plným vitamínov, železa a draslíka, ale pomáhajú aj s detoxikáciou organizmu a udržiavaním optimálnej hladiny cukru. Je preto dôležité ich konzumovať v čo najčistejšej forme, aby nestratili svoje antioxidačné účinky.
20. 3. 2024Perfetto

Prinášame Vám čerstvú novinku na našom e-shope – paradajkové produkty sicílskej rodinnej spoločnosti Agromonte Sicilia. Táto známa talianska značka si zakladá na vysokej kvalite a autentickosti. Každý krok v procese, od pestovania surovín v skleníkoch až po finálny produkt, je preto starostlivo monitorovaný.

Zakladateľ Carmelo spolu so svojou manželkou dali život tejto firme v roku 1970. Dnes produkujú tisíce omáčok denne a zamestnávajú sezónne od 25 až po 150 pracovníkov. Či chcete ochutnať autentickú sicílsku omáčku, alebo chcete preniknúť do pravej chuti Talianska, Agromonte Sicilia Vás nesklame.

Ochutnajte bruschettu ako predjedlo

Bruschetta, populárna talianska pochúťka, si získala srdcia mnohých ako obľúbené predjedlo či snack. Predstavte si krištáľovo chrumkavý chlieb s čerstvými paradajkami, voňavou bazalkou a pikantným cesnakom – recept, ktorý sa nezmenil od 15. storočia. Teraz túto dokonalosť môžete mať doma bez akejkoľvek námahy a vo variácií rôznych príchutí. Či už dávate prednosť sladkým cherry paradajkám, aromatickým olivám, artičokom alebo sladkej paprike, Agromonte má pre každého niečo. A bonus? Všetky tieto lahôdky sú bez prídavku lepku. Nezabudnite bruschettu doplniť fantastickými syrmi a zažite PERFETTO pravú taliansku chuť.

Recepty s bruschettou:

Pripravte si fantastickú bruschettu s paradajkami: https://www.perfetto.sk/bruschetta-s-paradajkamihttps://www.perfetto.sk/recepty-5yc/bruschetta

Dajte si  cestoviny s pravou talianskou omáčkou

Talianska kuchyňa ponúka omnoho viac omáčok, než len známa bolonská alebo carbonara. Taliani, ako nesporní majstri v príprave cestovín, vedia, ako na to, takže o vynikajúcu chuť rozhodne nie je núdza. Nebojte sa experimentovať a pustite sa do varenia cestovín s baklažánovou omáčkou. Táto omáčka je spojením toho najlepšieho - obsahuje baklažány, cherry paradajky, olivy, mrkvu, zeler a cibuľu. Prineste do svojej kuchyne kúsok Sicílie.

Ak máte záľubu v pikantnejších chutiach, určite oceníte omáčku z cherry paradajok s pridaním chilli papričiek, ktorá prebudí vaše chuťové poháriky. A ak ste veľkým fanúšikom chilli jedla, skúste aj produkty značky Delizie di Calabria, ktoré sú vhodné pre všetkých milovníkov PICCANTE chutí. Buďte odvážni a nechajte sa unášať láskou k jedlu, ktorá je pre Talianov tak prirodzená.

Objavte čaro passaty v polievke

Viete, čo je passata? Ak ste jedli pravú bolonskú omáčku, určite ste ju ochutnali. V preklade to znamená paradajkové pyré, resp. prepasírovaná paradajková šťava zo zrelých až prezretých paradajok. Je tekutejšia ako paradajkový pretlak a obsahuje len paradajky a trochu soli. Vyrába sa pomalým varením paradajok, aby vynikla jej prirodzená chuť. Je ideálna na cestoviny, pizzu, alebo ako základ pre poctivú paradajkovú polievku či lasagne. Ochutnajte passatu z lahodných cherry či netradičných žltých paradajok:

Recepty s využitím passaty:

Uvarte si pravú taliansku paradajkovú polievku: https://www.perfetto.sk/paradajkova-polievkahttps://www.perfetto.sk/paradajkova-kremova-polievka-s-conchiglioni

Fantastické lasagne: https://www.perfetto.sk/lasagne-s-tuniakom-a-olivami
Peperoncino con carne:https://www.perfetto.sk/peperoncino-con-carne-s-divokou-cervenou-ryzou

 

Objavte s nami kúzlo pravých sicílskych paradajok a nechajte ich ECCELENTE chuť rozprávať príbeh ich domova. Pri každom súste pocítite silu dlhotrvajúcej tradície a lásku k sicílskej zemi.